Verktyg för dig som installatör

Mitsubishi Electric MELCalc

MELCalc - beräkningsprogram

Få hjälp med dina energiberäkningar med hjälp av MELcalc beräkningsverktyg för villa och fastighet. MELcalc är marknadens första mjukvara som kan hantera och beräkna Inverterkompressorns fördelaktiga egenskaper vid dellast. Det är även det mest avancerade beräkningsprogrammet som självklart tar hänsyn till Invertertekniken för våra värmepumpar.

Melcalc
Mitsubishi Electric APP - ME Engineer

APP - ME Engineer

ME Engineer är nästa generation av skräddarsydda informationstjänster specifikt för mobilanvändare. Installatörer och servicetekniker för Mitsubishi Electric har nu via sin mobil enkel tillgång till det mest uppdaterade och detaljerad serviceinformation direkt från interna tekniska experter på Mitsubishi Electric.

Läs mer och ladda ner
Mitsubishi Electric garantihantering

QIS Garantihantering

Anmäl garantiärenden direkt in på vår garantihanteringsserver QIS. Ladda ner instruktioner för hur du använder QIS här! Behöver du inloggning till QIS, kontakta Mikaela på 08-625 12 21 eller maila Mikaela.Hamback@se.mee.com

Till garantihanteringen
Mitsubishi Electric reservdelar

Reservdelsdatabas

Till databasen

MELdesign

MELdesign gör det ännu enklare att sätta in Mitsubishi Electrics kommersiella vätske/vatten och luft/vattenvärmepumpar i ert sammanhang och skapa en energieffektiv systemlösning utifrån de förutsättningar som gäller för ert projekt. MELdesign förser er enkelt med ett systemunderlag att använda för vidare diskussion med kund eller andra projektmedlemmar.

MELdesign
Mitsubishi Electric Energidekaler

Energidekaler

Läs om våra produkter enligt ErP-direktivet.

Hämta energidekal